Een ogenblik geduld a.u.b.

Over ons

Prijzenboek en OPMO zijn ontwikkeld door Vestwal uit Capelle ad Ijssel en ABF Research uit Delft. Vestwal is verantwoordelijk voor de inhoud, dat wil zeggen, het opstellen van de meer dan 1000 onderhoudstaken in woningen, normeringen, uurtarieven en materiaalkosten. ABF is verantwoordelijk voor de software, database, hosting en documentatie.

Over Vestwal (http://www.vestwal.nl/)

Vestwal is een onafhankelijk vastgoedadviesbureau voor opdrachtgevende en ontwerpende partijen in de bouw, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting. De kennis en activiteiten strekken zich uit van de initiatieffase tot en met het beheer, waarbij Vestwal beschikt over expertise op het gebied van het te ontwikkelen programma, tekenen, rekenen en het proces. Dit zowel op projectniveau als op beleidsniveau. Vestwal stelt zich op als de onafhankelijke partij tussen de betrokken ontwikkel- en bouwpartners. Het is de ambitie om -met respect voor ieders belangen- projectteams zodanig te adviseren dat het best haalbare resultaat wordt bereikt. Sinds de oprichting ca. 25 jaar geleden is Vestwal uitgegroeid tot een toonaangevend bureau met ca. 10 adviseurs en calculatoren.

Over ABF Research (www.abfresearch.nl)

ABF Research ondersteunt besluitvorming van publieke en private klanten met informatie, onderzoek en advies op het gebied van maatschappelijke thema's:

  • Demografie en Wonen
  • Ruimte en Economie
  • Zorg en Voorzieningen

De dienstverlening van ABF bestaat uit maatwerkoplossingen en uit kant-en-klare producten in de vorm van statistieken, prognoses, rapportages, databestanden en informatiesystemen. De ongeveer 50 medewerkers van ABF zijn experts in gegevensverzameling, statistiek, softwareontwikkeling, rekenmodellen en advies. Door continu verbeteren en vernieuwen wil ABF voor klanten en medewerkers trendsettend en verfrissend zijn.